logo


O firmi LokacijaObrasci Kontakt sa sajtaZaposlenje
HEMOPRODUKT              English language

"Hemoprodukt"  d o.o.
37000 Kruševac
Patrijarha Čarnojevića 3

Centrala: (037) 38 82 363
Faks: (037) 38 82 187
   

E-mail: hemoprodukt@gmail.com

Mapa sajta
O NAMA
 
Hemoprodukt1

Upravna zgrada

Hemoprodukt Kruševac je preduzeće za proizvodnju sredstava hemije za opštu upotrebu u oblasti pranja, čišćenja i dezinfekcije u domaćinstvu i hemijskih preparata specijalne namene koji se koriste u prehrambenoj, metalnoj i kožarskoj industriji.
Sa proizvodnjom je započeto još 1987 godine u okviru stare Jugoslavije a prvobitni proizvodni program su bili antifriz, sredstva za ručno pranje posuđa, WC - Sanitar i biljni šamponi za pranje kose. Tokom godina preduzeće se razvijalo a pod današnjim nazivom "Hemoprodukt d.o.o." počelo da radi registracijom 1990 godine. U godinama koje su sledile razvijao se proizvodni program, proizvodna i stručna opremljenost tako da se danas preduzeće prostire na površini od 60.000 m sa proizvodnim, magacinskim i poslovnim prostorom od 6.000 m .
"Hemoprodukt d.o.o." je preduzeće opremljeno sa više desetina modernih
mašina, kompletnim samostalnim elektro, hidro i kompresorskim jedinicama, pasivnim filterskim sistemom za prečišćavanje otpadnih voda, voznim parkom, mašinskom i elektro radionicom, terenima za sportske aktivnosti, laboratorijom za analizu kvaliteta, razvoj i unapređivanje proizvodnje, dva poribljena jezera i obilje flore i faune kao i drugim pratećim objektima.
Hemoprodukt

Jezero u krugu preduceća

Stručnu strukturu preduzeća čine dipl.ing hemije, dipl.ing elektroteh, ing.hemije, laboranti i dipl.ekonomisti svrstani u grupe za razvoj, kontrolu kvaliteta, marketing i terensku obradu tržišta, kao i stručni saradnici i recepture koje potiču iz najjačih svetskih firmi za proizvodnju sirovina: HOECST, BASF, CLARIANT, ICI, CIBA, HUNTSMAN, NOVONORDIJSK, STEPAN, SABO i drugi.

 

 Izrada sajta: ATEC Technologies